torsdag 20 november 2008

Planlösningen

Här kommer en bild på vår planlösning. Vi skulle naturligtvis ha lagt upp den i början... Men ni vet hur det är, ibland blir det inte av direkt. Här kommer den i alla fall =)




I övrigt så tar vi det ganska lugnt och pillar på lite här och var. Vi körde diskmaskinen för första gången..den var så tyst och bra! 43 decibel har jag för mig.. En helintegrerad Husqvarna. Men luckan är inte på plats än..så den ser lite plåtig ut. Några fler lampor har kommit upp så det blir ljusare och ljusare. Ledbelysningen i trappan är monterad. Däremot blev ljuset lite väl starkt så det håller vi på att se över någon lösning på.

Posten hade varit väldigt snäll och kört ut ett stort paket till oss. Det var vår fläkt som kommit. Dessvärre transportskadad!!!! Typiskt! Bara att skicka tillbaka igen då. Sånt känns inte kul utan tar en massa onödig tid och en hel del energi. Måste berätta en lite gullig sak bara.... Fläkten är en väggmonterad platt modell. Jonathan sa i morse när han såg den: Jag visste att ni skulle sätta en TV på väggen... Lill-plutten. Kan såhär i efterhand förstå att det såg ut som en sådan. (Och platt-TV står ganska högt på vår gemensamma "önskar-köpa-snart-lista". Som för övrigt är ganska lång.)

Vi har också provkört tvättmaskin och torktumlare..som också går väldigt tyst. Kanongrejjor! De är av märket Bosch.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så himla fint! Du får bjuda hem oss tjejer på fika sen när ni kommit i ordning ;-) Kram Emma Halvarsson