onsdag 26 november 2008

Avsked av lägenheten

Nu är det bara några dagar kvar tills de sista papperna skrivs angående lägenheten. Den 1 december ska allt avklaras. Det känns väldigt skönt att snart bara ha ett boende att tänka på. Det man kommer sakna lite är gångavståndet till stan...tex på sommaren när man promenixar ner och köper en glass eller kanske går ut o äter (och båda kan ta ett glas rött till maten) och sedan går hem igen.

Men alla fördelar överväger stort med hus kan jag lova!! Barnen är så glada över sina nya rum. De bäddar sängarna själva och städar för att få fint i SITT rum. De är jättestolta. Vi tycker det är kanon att de nu kan leka lättare, få plats med deras leksaker och framför allt hitta dem. Det är så roligt att de kan gå ut på gården och leka... leka inne utan att vi kliver på varandra.

Sedan så ser jag fram emot sommaren då vi kan bygga en fin altan där vi kan sola, grilla och njuta av av havutsikten. Tänk att få äta frukost ute i morgonsolen...avnjuta solnedgången. Kanske gå ner och ta ett litet dopp i havet. Det är underbart med hus och vi har ett kanonläge.

Våra familjer är så snälla och hjälper till så mycket fortfarande. Just nu är det svärmödrarna som ligger i extra hårt. En svärmor lagar mat, bakar och tvättar åt oss och den andra städar ur hela vår lägenhet. De är så gulliga!

Känns verkligen skönt att fått så mycket hjälp att komma i ordning med allt. För det har varit en kämpig period med mycket jobb och engagemang det senaste året. Nu laddar vi batterierna på nytt och tar en sak i taget. Nästa projekt är att få fondväggen tapetserad i vardagsrummet. Det är ju kanonkul att tapetsera så det blir nog klart inom kort. Då kommer nya bilder såklart!

Inga kommentarer: