söndag 16 november 2008

Nu är vi hemma

Tack vare våra snälla och hjälpsamma familjer flöt flyttdagen på utan några problem. Några lastade och åkte mellan medan andra plockade in i skåpen och höll ordning i huset. Vi är helnöjda. Vi känner oss redan hemma.

Just nu är jag, Christina, hos syrran och bloggar då vi inte har något internet i huset än. Passade även på att se de ensamma mammorna på tv, spännande. Men det känns mysigt att säga "Jag ska åka hem" och mena "åka till huset". Barnen har kommit till oss nu och har äntligen fått se sina fina rum. De blev så glada. Nu sover de sött i sina sängar. Här kommer bilder på hur fint vi har det. Måste ändå tillägga att mycket är kvar och vi ska packa upp, få ordning, fortsätta med huset och alla projekt som är kvar. Men för tillfället kommer vi att ta nån kvälls ledigt och bara njuta över hur bra vi har det!

Inflyttningspresent från mamma och Eva. Jättefint!

Så här ser lamporna ut som vi har i utbyggnaden. De 2 små är på plats medan den stora är beställd.

Vårt sovrum. Tavlorna på sängen ska senare hängas upp på en av väggarna.

Alla barnen har fått fina hyllor där de kan ha sina leksaker nu.





Jonathan är nöjd över att ha fått ett eget skrivbord på sitt rum, men mest är det datorn som hägrar. Den ska han få ärva senare + att vi har en till äldre modell som tjejerna ska få.

Jonathans rum.

Lovisas rum.

Izabelles rum.

Vardagsrummet uppe.

Köket.

Vy från vardagsrummet där man kan se utbyggnaden och köket.


Vy från köket där man kan se utbyggnaden och vardagsrummet.

Vardagsrummet.

Utbyggnaden.

2 kommentarer:

Vi bygger ett Doppingen hus sa...

Har ni lagt ut hur eran planlösning på huset ser ut efter era förändringar? Det skulle vara roligt att se.

Christina o Robert sa...

Hej. Vi är på gång att lägga ut planlösningen... Skulle ha gjort det redan från början, men det har inte blivit av. Men håll utkik framöver...så lovar jag att det ska ordnas. //Christina