söndag 27 december 2009

Nya bilder..

Såhär ser vårt kök ut numera. Känns som att vi fått ett helt nytt kök med kakel, passbitar och socklar.

Närbild på vår lilla fina hylla och hörna som är innanför spisen. Här ser man kaklet..eller mosaiken. Den skiftar i brunt och med inslag av guld och lite skimmer.

Vårt nya matbord och nya stolar med plats för 8st personer. + att vi har en iläggsskiva dessutom att ta till om vi många gäster. Mattan under är också en ny investering.


I matchande stil har vi fyndat en sittbänk till hallen. Den är perfekt storlek. Dynorna är i skinnmaterial också och sitter dessutom fast, vilket är kanon. Sedan va de 6 lådor, så vi får varsinn och en blir över tills lillen kommer.


Barnkammaren nere är klar. Vi har ju delat av det stora rummet. I andra delen av rummet blir det datahörna, men där är det just nu förvaring. Lister, foder mm. Stökigt värre för tillfället. Men det kommer bli kanonmysigt så småningom. Barnkammaren känns bra att ha för bebisens kläder, leksaker och den kan få sova och leka där på dagen. Uppe har vi också bäddat klart. Spjälsängen står inne hos oss såklart. Anledningen till att vi lyxat till de med dubbla sängar är för att vi ändå hade 2st efter tjejerna va små.


Sängkläder, dyna, täcke, kudde och sånt är nytt till bebben. Fårskinn, kläder av alla slag, mysfilt mm har vi fått av blivande mormor och morfar.


Vagnen har kommit. Vi beställde en sittvagn, och så lånar vi liggdelen på bilden av syrran tills bebisen blivit större. Passar perfekt!


Toaletten på övre plan. Känns så himla härligt att den är klar. Fast lite småfix är iofs kvar.. Vi måste sätta upp en duschvägg så vi kan använda duschen uppe. Men vad gör de.. Lyxigt är att slippa köa för toalettbesök och att slippa gå ner vid besök nattetid.


Även här är skötbordet på plats. Nu är vi redo. =)


Duschörnan med mosaik ...

7 kommentarer:

Lotta sa...

Åh vad fint det har blivit! Kul med bilder =)

Vart kommer bänken i hallen ifrån?

Acca Z sa...

Tack för senast och ha det bäst nu de sista veckorna!

GOTT NYTT ÅR!!! / Annica & Rickard

Anonym sa...

Snyggt!! /E

Therese sa...

Jättefint! Inväntar en våruppdatering sen. Hoppas allt är bra med er annars. Kram! //Therese + gamla kollegorna :)

Livet på Marbogården sa...

Fint köket blev. Bänken i hallen var också snygg!

Anonym sa...

Hej!
Själva håller vi på att bygga spoven men stött på en hel del knöl med det, Vore tacksam om ni kunde berätta lite om eran lösning kring småkuporna. maila gärna:
zarroz1234@hotmail.com

Jessika sa...

Hej har kollar runt lite på eran blogg, verkligen ett superfint hus. Vi har kollat runt lite och är intresserad av samma hustillverkare som er och undra om vi skulle kunna få komma i kontakt med er maila mig om ni har möjlighet att svara på några frågor :) . Min mail är jessikadahl@live.se

Mvh Jessika