tisdag 8 december 2009

Nu har vi jul här i vårt hus...

Ja..nu är det snart jul. Vi kämpar på så gott det går för att få fint innan julafton, och visst lyckas vi...om man får säga det själv. ;-) Det har hänt en hel del i huset nu..
* Köket är färdigkaklat.
* Vattenskadan är lagad
* Toaletten uppe är klar (Lite hängare och sånt fattas men går att använda i alla fall)
* Fönsterfoder målas för fullt och kommer skjutas fast inom kort.
* Garderoberna i hallen fastsatta och passbitar ditsatta.
* Mellanväggen i datarummet är på G. Så fort den är uppe ska vi börja göra mysigt med bebishörna osv tills lillen kommer. Han sover ju såklart uppe med oss men måste ju få ett "eget" rum för lite leksaker.
* Köksön är snart fastsatt. Golvsockeln runt strax klar. Passbitar, takanslutning, täcksidor också snart monterade i köket.
*Julpyntandet är klart. Fina julgardiner och stämningen i huset är så himla mysig! Granen ska snart tas in och klädas med barnen.

Hur härligt är inte detta då? Heeeelt underbart!!!!
Hur hinner vi då? Ja..vi kämpar på så gott det går. Sena kvällar och jobbande helger.. Sedan finns det ju något som heter "leja bort". Det har vi faktiskt unnat oss lite.. Man kan inte hinna precis allt. Så lite småfix får snickarna göra medan vi är på jobbet. Det är värt varenda krona...

Julen kommer för första gången att firas i vårt hus. Roberts familj dvs mamma, pappa, syster+man och 2 barn kommer. Från min sida kommer mamma, pappa, brorsan med fru + 2 barn, syster + man + 1 barn... och sedan har vi ju våra 3 småttingar hos oss på aftonen (o lillen i magen). Jultomten har lovat att komma och hälsa på till oss... så det är bara att fortsätta vara snäll!!
Det kommer blir en underbar jul!

2 kommentarer:

Jessica sa...

Lite bilder vore trevligt! God Jul om man får säga så redan...

Christina o Robert sa...

God jul. Jo visst är det trevligt med bilder -och det kommer. Men inte riktigt än...