lördag 12 september 2009

Höstfönster

Ja..tänk hur lätt de kan vara ibland. Knatade in i en gardinaffär och hittade jättefina höstgardiner. Dom blev tom godkända av Robert på en gång =) Vid matplatsen har vi förstärkt med enfärgade röda gardiner som hänger lite bakom. I köket och vardagsrummet kör vi bara den bruna. Genom fönstren kan man se vad fint det grönskar ute..härligt!


Vad hände med gardinerna som satt í fönstren innan då? Jo de fick förflyttas till datarummet. De är ju egentligen såna som kan användas året om. Men jag ville skapa lite mer höstmys i den öppna delen av huset. Däremot ville jag verkligen få bort vårgardinerna som blev kvar allt för länge inne i datarummet. (de med tulpanerna). Det blev kanonfint med de beiga/vita/svarta gardinerna med blommor på.


Nästa gång det är dags för gardinbyte... då är det julen som ska få flytta in. Åhh..tänk att vi ska fira den här hemma i vårt hus. Härligt. Släkten är bjuden och vi ska äta och mysa tillsammans. Det passar så himla bra eftersom vi har barnen på självaste julafton. Sedan är ju min mage som störst då, så då känns det extra bra att få vara hemma. Alla är ju så himla gulliga så jag räknar med att få lite support med julbordet.

Inga kommentarer: