torsdag 14 maj 2009

Ibland har man medvind

Ja... vi brukar känna att det alltid är någonting som ska krångla. Det går aldrig riktigt som man tänkt sig när man bygger hus. Man får hela tiden improvisera och hitta nya lösningar. Men så kommer man till de tillfällen då man faktiskt har delmål som bara lyckas.

Nu idag så köpte vi skenor, konsoller och hyllplan till vårt förråd uppe. Det gick så smidigt och enkelt att bara skruva upp. Det är inte riktigt klart än, men det blir såååå bra! Kanon att få förvaring. Sedan blir det en hängande sektion också så vi kan ha vinterkläder o så där.

Vi hade tur med priset också. Jämförde lite och på det ställe vi handlade var det halva priset mot en annan affär. Men vi tänkte också passa på att köpa handukshängare, toalettpappershållare mm. till badrummet. Men fy så dyrt det är. Jag blev alldeles chockad. Toalettpappershållarna kostade från 400-600:- och handukshängare för badlakan från 1000:-. Hmm.. ska kika runt lite på nätet om det kanske går att beställa billigare. Det är ju saker som man bara måste ha, men inte så sugen att lägga ut flera tusen på. Vem kunde ana att det var så exklusivt att få papperet upphängt på toa he he ...

Här kommer en liten bild på hur det ser ut nu i förrådet... ska ta och knäppa en bild sedan också när det är helt klart!! =)


Inga kommentarer: