måndag 18 augusti 2008

Äntligen bilder!

Så här fint ser det ut nu i taket. Men en sprutning är kvar. Vi vill få det perfekta resultatet.



Så här enkelt och bra går det med den lite större sprutan.


Det här är vårt inhandlade valnötsgolv. Det ska vi ha i vardagsrumsdelen, matplatsen och köksdelen. Vi har väldigt öppen planlösning så allt sitter ihop kan man säga.


Här i hörnet på köket ska spishällen vara. Sedan har jag önskat en hylla/avsats som går in mot väggen. Svårt att förklara, men ni får väl se senare vad jag/vi har hittat på.. =)


Dörröppning kom vi på att göra under själva byggtiden. Vi tyckte rummet innanför blev så stort. Nu ska vi dela av det och göra ett litet datarum också med ingång från vardagsrummet.


Så här stabil ser trästegen upp till övervåningen ut. Hmm... måste fixa en lite säkrare variant. Den här är tom lagad på vissa steg.

Panelen är på plats i taket.


Solen strålar in genom fönstrena vid matplatsen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad fint ni får!! //emma

Anonym sa...

Åh vad fint ni får!! //emma

Anonym sa...

Hej!

Fin blogg ni har!

Får man fråga var ni fått tag i en sån där superbra spraymålar grej? Har ni grundat och kvistlackat innan ni satte takpanelen? Vi ska själva snart dra igång vårt fiskarhedenbygge så vi kikar lite på erat för inspiration.

Hoppas det är ok!

Mvh/Maya

Anonym sa...

Hej!
Nu har vi kikat på bilderna av erat fina hus :-)
Det blir verkligen kanonfint!!!
Kram från M & F och E & A

Christina o Robert sa...

Hej Maya!

Roligt att ni också ska bygga Fiskarheden. Vilken fågel valde ni? =)
Vi är glada för all inspiration vi kan ge, så det är bara att kika förbi på vår blogg.

Sprutan är inhandlad på Bauhaus, Wagner Crew Painter. Färgen är speciellt framtagen för att man ska slippa kvistlacka, så vi sprutade direkt. Den heter Sigma Primer, inköpt på Colorama.

Ha de bra// Christina & Robert

Anonym sa...

Hej Christina och Robert!

Tack så väldans mycket för informationen och för att vi får kika på er blogg! Det finns alltså en lösning på panelmålarångesten... Tänk vad glad man kan bli!

Vi ska bygga ett Hägern och bygget drar igång vid årsskiftet. Nu börjar arbetet med tomten. Vi håller på att starta en blogg så jag kan återkomma med adressen när den är igång, så kan ni kika om ni vill!

Lycka till med arbetet!

Mvh/Maya å Freddan